Gudang Lagu
Sumber Lainnya

Dari Bahagian 4


Aku berhenti lalu membuka pantatnya dengan jari untuk melihat apakah bendanya, rupa-rupanya si Sherry ni punya 'Full hymen'. Selaput daranya menutupi sepenuhnya lubang cipap hanya ada lubang-lubang kecil sahaja tempat laluan darah haid, patutlah dia sering dapat senggugut bila haid pasal darah lambat keluar.

Aku berbisik di telinganya, "Sherry this one is not to be an easy process, you may feel the pain and may be Sherry tak tahan nanti, I'm telling you that you have a full hymen covered your vagina so quite hard to break it".

"Abang ada pilihan to let me go or proceed the choice not mine".

Aku mengambil tangannya lalu kupautkan pada pangkal pehanya supaya dia dapat membuka kangkangnya dengan lebih luas, aku meletakkan sekali lagi kepala kote di mulut pantatnya yang kian basah lalu menekan hingga mencecah selaput daranya. Aku mengumpul tenaga dan memintanya menolak ke atas bila aku kata now, pelan-pelan aku mengeraskan kedudukan batangku dalam cipapnya dan..

"Now!", aku berteriak, Sherry mengangkat punggungnya ke atas serentak dengan itu aku menujah batangku ke dalam cipapnya.

Berderit-derit rasanya bila batang koteku menyelinap masuk macam tak jumpa dasarnya, Sherry menggelepar kesakitan, aduii.. Sakitnya Bang.. Habis koyak pantat saya, aku lihat banyak darah yang keluar meleleh sampai jatuh ke tuala di bawah. Aku mencalitkan darah dara itu di kening Sherry sambil berbisik I love you Sherry, please let my cock go deeper, aku lihat Sherry makin kuat esakannya dan aku mengumpul sekali lagi tenaga lalu terus menghentak hingga habis koteku masuk.

Sherry melaung, "Aduh.. Senak Bang.. Abang punya panjang dah Bang saya tak tahan lagi.. Pedihnya pantat saya".

Aku kesian tengok budak ini tapi memang jadi amalan ku kalau dah main pantat tak kira dengan siapapun mesti sampai keluar air kalau tak dapat kat dalam kat luarpun tak apa, kalau tidak takut memudaratkan kote. Aku biarkan koteku terendam dalam cipap Sherry yang aku kira tak berdasar tu tapi makin hujung makin sempit, last tu baru aku faham yang lubang Sherry ni lubang tanduk patutlah sempit sangat rasanya. Aku mengusap-ngusap rambutnya dan mencium mesra bibirnya, Sherry membalas dan mula tersenyum, aku menyeka air matanya.

"Maafkan abang menyakitkan Sherry tapi abang terlalu berahi tak dapat Nak tahan sejak kali pertama abang nampak Sherry tempo hari".
"Baiklah Bang, you can fuck me as you like it but please fuck me good, real good, anywhere Sherry tak boleh Nak buat apa lagi your penis already deep inside my cunt but can we stop for a while I need to go to the loo".
"Baiklah tapi tunggu dulu sampai air pertama abang keluar", seraya tu aku meneruskan dayungan keluar masuk, nampaknya kali ini aku saja yang syok tapi di pihak dia sakit agaknya kerana setiap kali aku menekan masuk mukanya akan berkerut menahan sesuatu.

Aku mencabut keluar kote bila merasakan air maniku Nak memancut lalu aku menghalakan ke mukanya crit.. Crit.. Crit batangku memuntahkan air putih pekat memancut jauh hingga sampai ke mukanya dan bakinya melambak atas dada dan perutnya, kemudian Sherry bangun duduk lalu memegang koteku sambil mengurut-ngurut mengeluarkan saki baki air yang ada.

"Biarlah Bang katanya lagi, I will treat this as my first wedding night, I don't want you to rape me but take me as your spouse and this is our first! intercourse during our honeymoon".

Aku mencempung Sherry ke bilik air dan mendudukkannya pada mangkuk tandas, aku membiarkan Sherry kencing tapi ku lihat air kencingnya terputus-putus tak lancar turun sekali gus. Aku tanya kenapa, ia jawab pedih Bang, aku membasuh sendiri cipapnya selepas kencing dan mencempung sekali lagi ke katil, aku membersihkan cipapnya dan mengesat kesan-kesan darah yang ada di pangkal pehanya. Sherry tiba-tiba memelukku sambil menangis.

"Abang jangan tinggalkan saya.. Saya rela menjadi isteri abang.. Saya dah janji dengan diri saya siapa jua yang berjaya memecahkan dara saya dialah yang akan saya cintai sampai habis jodoh. Saya tak sangka sama sekali dara saya akan dipecahkan oleh abang yang dah beristeri jadi macam mana saya Nak hadapi semua ini".
"Ok lah Sherry kalau sungguh your love is genuine I'll find a way to solve it", sambil tu aku mencium semula bibirnya, mengulum semula lidahnya, menggentel semula puting teteknya dan mengusap-ngusap manja cipap serta biji kelentitnya.

Tak lama Sherry bernafsu semula dan aku lihat ia sendiri membuka kangkangnya dan memegang butuhku meminta aku memasukkan semula ke dalam cipapnya. Aku mengambil posisi mengatas kerana senang sikit Nak tujah lubang tanduk ni lalu aku henjut sekuat hati merobos masuk, Sherry tersentak..

"Aduhh.. Bang dalamnya batang Abang masuk" (memang pompuan lubang tanduk akan selalu rasa senak bila kena main sampailah ia melahirkan anak nanti bila lubangnya dah kembang sikit-cuma ingat pompuan lubang tanduk tak kuat nafsunya tak mahunya main hari-hari).

Aku terus memaut badan Sherry dan memulakan adegan menyorong tarik, cipap Sherry seakan-akan mengikut keluar apabila aku menarik ke atas dan terbenam bila aku menekan masuk. Ketat sungguh lubangnya walaupun banyak air pelicin tapi masih tak memadai. Aku kemudian mengiringkan bandannya dan memainkan pantatnya dari sisi, pun rasanya ketat juga, aku akhirnya menyuruh dia menonggeng dan main cara doggie pula, sampai melentik pinggangnya ku kerjakan, aku baringkan semula melentang dan memainkan lagi secara menyorong tarik dengan laju, terangkat-angkat badannya menahan tikaman aku yang bertubi-tubi aku rasa kalau main terus begini budak ni boleh pengsan sebab nafasnya dah jadi macam nafas kerbau Nak kena sembelih.

Aku juga tahu yang dia dah klimaks berkali-kali, aku akhirnya sampai juga buat kali kedua sambil merapatkan pehanya aku memberikan tikaman-tikaman yang terakhir tapi rasa batangku tak dapat masuk habis, aku buka semula kangkangnya dan merodok sedalam mungkin hingga dia menjerit sambil tangannya merangkul aku dan crut.. Crut.. Crut air maniku memancut memenuhi lubang pantatnya buat pertama kali sampai meleleh keluar. Aku membiarkan terus batangku tersepit di dalamnya dan aku lihat Sherry lembik tak bermaya pengsan, barulah aku sedar aku dah bermain dengannya hampir dua jam mana tak pengsan budak tu, first time dapat kote kena henyak begitu teruk berjam-jam pulak.

Aku mencabut keluar koteku rasa macam mencabut gabus dari mulut botol cengkamnya begitu terasa. Ku lihat seluruh kawasan cipap dan bahagian bontotnya memerah menandakan ia dah klimaks banyak kali. Aku ambil air dan lapkan ke mukanya, dia membuka matanya sambil berkata Abang.. Saya tak berdaya lagi dia ingat aku Nak main lagi, aku mengucup bibirnya dan berkata you can take your rest now and get a good sleep after that we go out and have something to bite and.. Maybe tonite I need you again sambil aku memicit cipapnya. Sherry tersenyum dan terus menutup matanya, ku biarkan dia tidur sepuas-puasnya.

Aku menerima panggilan telefon daripada Zaharah bertanyakan perkembangan di rumah, aku jawab everything ok dan kami dah buat kenduripun, habis lunyailah cipap Sherry Abang kerjakan ye, aku jawab tak la kan Abang Nak pakai lama so tomorrow you all boleh balik but let the management do the cleaning because a couple want to use it for their honeymoon, Zaharah hanya menjawab ok.. Ok.. Bye sweet heart.

Malam tu aku mengerjakan lagi Sherry entah berapa round lagi sampai akupun dah tak larat lagi dah tak ada air Nak keluar dan cipap Sherry melecet pedih katanya bila kena main. Sambil berbaring dan mengulit-ngulit manja dia bertanya kenapa Abang main macam tak pernah jumpa pompuan, aku jawab burit macam cipapnya susah Nak jumpa jadi sesekali dapat memang kena balun betul-betul dan selalunya kalau tak ada pengalaman jantan akan kalah bila jumpa pantat lubang tanduk macam miliknya.

Sherry juga memberitahuku yang dia tahu aku juga dah main dengan rakan-rakan dia yang lain sebab hari tu dia terdengar bila dia orang bercakap. Sebab itulah dia percaya lambat laun gilirannya akan sampai juga tapi taklah terfikir yang dia akan kena begini teruk sekali. Batangku keras lagi so dalam cakap-cakap tu aku tenggek lagi, walaupun pedih dia kangkang juga dan kami main lagi, kali ini aku berdiri dengan Sherry celapak di pinggangku, kami main sambil berjalan dengan dia memaut kukuh di bahuku. Aku menuju ke bilik air dan akhirnya kami mandi bersama sambil permainan diteruskan juga. Sherry klimaks lagi dan aku benar-benar puas malam itu.

Aku kemudiannya membantu Sherry menghabiskan kemasukan data dan seterusnya melakukan analisis komputer serta mencetak keputusannya. Aku suruh dia letakkan di atas meja dan bereslah tanggungjawabnya so esok dia boleh rest biar depa pulak yang sambung kerja. Masalah aku satu sahaja, Sherry ni benar-benar dah jatuh cinta kat aku dan mesti kawin jugak-jugak dengan aku.. Ni yang pening ni.. Aku perlu segera mengadap permaisuri mudaku minta pertolongan.. Break sat nu.. Hangpa mesti Nak tahu conclusionnya so kena tunggu juga.


E N D





Article Directory: http://www.sumbercerita.com


Cerita-cerita Lainnya dari Kategori - HOME --> Cerita Dewasa --> Negeri Jiran
TitleAuthorViews
Isteri Selingkuh 1: Salmah wirasaujana@yahoo.com 77,675
Berkongsi Dengan Jiran - 1 tapaza@tm.net.my 75,190
Bapa Mertua Herman AB 63,214
Isteri Orang 1: Sarah wirasaujana@yahoo.com 52,148
Mak Aku - 1 suzie_qxxxx@yahoo.com 51,767
Korban Kebejatan Nafsu Ayah - 1 kiz_mw@yahoo.com 47,135
Janda Gian - 1 wirasaujana@yahoo.com 44,422
Berkongsi Dengan Jiran - 6 tapaza@tm.net.my 43,440
Budak Sekolah - 5 zul_macho23@yahoo.com 42,890
Rintihan Mak Janda kiz_mw@yahoo.com 42,322
Berkongsi Dengan Jiran - 5 tapaza@tm.net.my 42,240
Kenikmatan Malam Pertama kiz_mw@yahoo.com 39,293
Haruan Makan Anak - 10 tapaza@tm.net.my 38,577
Seks Dengan Bomoh babyrina4u@yahoo.com 37,500
Kisah Benarku dengan Kak Ros Janda - 6 nikmati72@yahoo.com 36,505

 

atom feed entries rss feed entries Valid XHTML 1.0 Transitional
Copyright © 2008 sumbercerita.com - Kumpulan Cerita Terpopuler
Dengan beraktivitas di website kami berarti anda setuju dengan Kebijaksanaan Privasi serta Syarat Persetujuan
eXTReMe Tracker